Betondesign in Huizen? Bel BetonDesign-MiddenNederland

Specialist in betonlook vloeren, wanden en meubels

Voor een stoere en industriële look met prachtig betondesign voor ondere andere uw vloeren en wanden in Huizen gaat u naar BetonDesign-MiddenNederland. U kunt er zelfs uw meubels voorzien van een prachtige beton design look! Het leveren en aanbrengen van betonlook met beton cire is onze specialiteit. Wij geven vloeren, wanden en meubels een sterke, slijtvaste en industriële look. En dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Over de voordelen van beton cire en de design mogelijkheden van betonlook voor uw woning of kantoor in Huizen leest u hieronder meer. U kunt uiteraard ook meteen contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Hoogwaardige producten voor woning of kantoor

De vraag naar hoogwaardige betonlook producten in Huizen groeit enorm. Steeds meer mensen vragen ons om hen te helpen met het creëren van een stoer en industrieel interieur in hun woning. Dat betekent dat de ouderwetse betonlook van weleer met een revival bezig is. Het is anno nu weer helemaal hip en modern! Bent u ook gecharmeerd van bijvoorbeeld een modern ‘retro’-design in de keuken? Of ziet u ook graag een chique design betonlook in de badkamer? Is uw woning of kantoor in Huizen ook toe aan een moderne en eigentijdse make-over met de betonlook producten van BetonDesign-MiddenNederland. Wil u ook uw huis moderniseren met een strakke betonlook muur? U kunt ook kiezen voor een onderhoudsarme robuuste vloer van beton cire.

Betonlook vloeren

De kracht van hoogwaardige beton cire

Voor de betonlook afwerking in Huizen maken wij gebruik van beton cire van Cemcolori. Deze beton cire is gemaakt op basis van cement en hars. Dankzij de hars is dit product zeer sterk, flexibel, waterdicht en eenvoudig te reinigen. Dit zorgt voor een een fraaie industriële look van elk glad oppervlak. De kracht van hoogwaardige beton cire zit hem onder andere ook in het volgende:

  • Het is vanaf 1 mm waterdicht, dus prima toepasbaar in een natte ruimte, zoals een badkamer of toilet
  • Naadloze afwerking
  • Verkrijgbaar in 23 standaardkleuren, en in elke RAL of NCS kleur
  • Duurzaam door het gebruik van natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen

Eigentijdse design meubels met betonlook

Onze stijlvolle betonlook toepassingen zijn zeer praktisch! We kunnen ze op vrijwel elke stabiele en droge ondergrond aanbrengen. We kunnen dus ook uw meubels in Huizen voorzien van een moderne betonlook met beton cire van Cemcolori. Wij helpen steeds meer klanten in Huizen bij het aanbrengen van dit merk beton cire op onder andere tafels, aanrechtbladen, meubels en trappen. En eigenaren van winkels en kantoren huren ons steeds vaker in voor de betonlook afwerking van bijvoorbeeld een balie en/of toonbank.

Betonlook wanden

Neem contact op!

Is uw woning of kantoor in Huizen ook klaar voor een eigentijdse en stoere uitstraling? Kies ook voor de betonlook producten van BetonDesign-MiddenNederland! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Vul daarvoor het formulier hier op de website in, mail naar info@betondesign-middennederland.nl of bel naar 06-53899085. BetonDesign-MiddenNederland is hét adres voor topkwaliteit betonlook met beton cire In Huizen!