Beton-Look vloeren

Betondesign-middennederland is gespecialiseerd in het maken van Beton-Look vloeren.

Het egaliseren is in sommige gevallen nodig om een goede basisvloer te creëren wat het eindresultaat ten goede komt.

De bestaande ondervloer wordt goed geschuurd, gestofzuigd en voorzien van een hechtprimer. Als de geëgaliseerde laag goed droog en uitgehard is wordt deze weer geschuurd en gestofzuigd. Nu is de vloer klaar om een beton-look vloer te maken.

Wij hebben diverse soorten beton-look vloeren die in elke RAl kleur gemaakt kunnen worden. Ook kunt u kiezen voor een robuuste, industriele vloer of een wat egalere rustiger uitstraling. Alle vloeren worden afgewerkt met hoogwaardige 2 componenten PU coating waardoor de vloer 100% waterdicht is. De vloer uniek, slijtvast, en zeer goed te reinigen.

De prijs voor het egaliseren is afhankelijk van de ondervloer en laagdikte en kost tussen de 6,50 en 15,00 € per m2. (inclusief materiaal exclusief 21% b.t.w.)

Een beton-look vloer kost tussen de 35,00 en 70,00 € per m2. (inclusief materiaal exclusief 21% b.t.w.) De m2 prijs is afhankelijk van het aantal m2, soort vloer en woonplaats.

U kunt de vloeren bekijken in onze showroom te Almere (alleen op afspraak geopend).

Betondesign-middennederland heeft al vele beton-look voor o.a. bedrijfsruimtes, kantoren, winkels, woningen etc. gemaakt.

Wij komen vrijblijvend de ruimte(s) inmeten, ondervloer beoordelen en u adviseren over de uit te voeren werkzaamheden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier, of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Impressie foto’s

 

Wilt u meer informatie of een offerte?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact