Beton-Look Vloeren

De beste keuze voor uw leefruimte is een Betonlook vloer van BetonDesign-MiddenNederland

Bent u op zoek naar hoogkwalitatieve Betonlook vloer voor uw woning of bedrijf? Een vloer die een eigentijds en stijlvol karakter heeft? Dan bent u bij BetonDesign-MiddenNederland aan het juiste adres. Voor elke ruimte in uw woning of bedrijf leveren wij de betonlook vloer die aan al uw wensen voldoet. Wij bij BetonDesign-MiddenNederland hebben de kennis om voor u een maatwerk betonlook vloer te leveren die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit.

Waarom Cemcolori, Basebeton of Leefbeton?

BetonDesign-MiddenNederland is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonlook vloeren. De afgelopen jaren hebben wij met verschillende merken en soorten beton-look gewerkt. Wij hebben gekozen om met deze 3 merken te werken omdat deze merken allemaal hoogwaardige producten maken en elkaar aanvullen. Betoncire van Cemcolori heeft een wat robuustere uitstraling, Basebeton en Leefbeton zijn wat egaler qua tekening.

De betonlook vloer van Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van een cement en hars. In tegenstelling tot traditionele toepassingen op basis van kalk of gips, wordt Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product: sterk, flexibel, krimpvrij en waterdicht is. Door de 2 componenten matte lak is de vloer uitstekend te reinigen. Cemcolori betonlook vloeren kunnen op vrijwel elke stabiele en droge ondergrond worden aangebracht.

De betonlook vloeren van Leefbeton en Base beton zijn eveneens sterk, flexibel, krimpvrij en waterdicht en worden kant en klaar op kleur aangeleverd. Daardoor is het sneller te verwerken en kunnen grotere hoeveelheden op korte termijn verwerkt worden.

De opties voor uw perfecte betonlook vloer

De betonlook vloeren van BetonDesign-MiddenNederland zijn naadloze, waterdichte, krimpvrije en onderhoudsvriendelijke vloeren. De vloeren zijn leverbaar in meer dan 100 standaard kleuren, maar ook in elk gewenst RAL en NCS kleur.

In onze mooie showroom te Almere kunt u diverse keuren op grote vlakken bekijken om een goede indruk te krijgen. Ook maken wij proefborden voor klanten om mee naar huis/kantoor te nemen. Het lichtinval en effect is bij u op locatie is anders dan bij ons in de showroom.

Betonlook vloeren

Verwerking Betonlook vloeren van BetonDesign-MiddenNederland

Om een optimale kwaliteit en uitstraling te kunnen garanderen MOET de bestaande ondervloer ALTIJD geëgaliseerd worden. De verwerking van een betonlook vloer neemt 4 à 5 werkdagen in beslag.

De werkzaamheden zijn:

  • Dag 1: schuren, stofzuigen, primeren en egaliseren van de bestaande ondervloer.
  • Dag 2: Schuren en stofzuigen van de geëgaliseerde vloer, aanbrengen 1e laag betonlook.
  • Dag 3: Schuren en stofzuigen van de 1e laag betonlook, aanbrengen 2e laag betonlook
  • Dag 4: Schuren en stofzuigen van de 2e laag betonlook, aanbrengen transparante coating.
  • Dag 5: Aanbrengen 2 componenten matte topcoating ter bescherming van de vloer.
Betonlook vloeren
Betonlook vloeren

Prijzen Betonlook vloeren

Wij kunnen uw betonlook vloer al compleet leveren en aanbrengen vanaf 65,00 euro per m2.

De prijs van uw Betonlook vloer is sterk afhankelijk van uw specifieke situatie. Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de bestaande ondervloer, het benodigde aantal m2, uw woonplaats. Betonlook van BetonDesign-MiddenNederland is de beste kwaliteit leverbaar en zeer gewild omdat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. U krijgt een vloer van zeer hoge kwaliteit met een unieke uitstraling, geleverd in de door u gekozen kleur.

Naast de standaard betonlook vloer is er ook de betonlook grof uitvoering. Voor degene die een echte stoere, industriele uitstraling willen. Ook deze uitvoering kunt u bekijken in onze showroom te Almere. Let op wij zijn uitsluitend geopend op afspraak. Informeer vrijblijvend naar een offerte of neem contact op om een afspraak in te plannen.

Contact met BetonDesign-MiddenNederland

Wilt u een prachtige betonlook vloer? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op! Maak vandaag nog een afspraak bij onze showroom via het contactformulier bovenaan op de website. U kunt ons ook mailen via info@betondesign-middennederland.nl. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 06-53899085. BetonDesign-MiddenNederland creëert het mooiste beton design in Almere!