Beton-Look Meubels

BetonDesign-MiddenNederland gespecialiseerd in betonlook meubels

Naast de betonlook vloeren en wanden is het ook mogelijk uw meubels af te werken met Beton Cire van Cemcolor.

Betonlook meubel afwerkingen van Cemcolori

BetonDesign-MiddenNederland is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonlook meubel afwerkingen van Cemcolori en Basebeton.
Omdat er tegenwoordig veel interieurs een industriële uitstraling hebben brengen wij zeer regelmatig beton cire en Basebeton aan op: tafels, aanrechtbladen, meubels en trappen.

Ook in winkels en kantoren is veel vraag naar betonlook afwerking van de balie of toonbank.

Verschillende mogelijkheden voor uw betonlook meubel afwerking

De betonlook meubel afwerkingen van BetonDesign-MiddenNederland zijn naadloze, waterdichte, krimpvrije en onderhoudsvriendelijke afwerkingen. Beton cire van BetonDeisign-MiddenNederland zijn leverbaar in 35 standaard kleuren, maar ook in elk gewenst RAL en NCS kleur.

Naast de standaard betonlook is er ook de betonlook grof uitvoering. Voor degene die een echte stoere, industriële uitstraling willen. Ook deze uitvoering kunt u ook bekijken in onze showroom te Almere. Let op wij zijn uitsluitend geopend op afspraak. Informeer vrijblijvend naar een offerte of neem contact op om een afspraak in te plannen.

Betonlook meubel

Contact met BetonDesign-MiddenNederland

Wilt u prachtige betonlook meubels? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt een afspraak maken om onze showroom te bezoeken via het contactformulier bovenaan op de website. U kunt ons ook mailen via info@betondesign-middennederland.nl. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 06-53899085. BetonDesign-MiddenNederland creëert het mooiste beton design in Almere!