Beton-Look Wanden

BetonDesign-MiddenNederland gespecialiseerd in betonlook wandafwerkingen

Naast de betonlook vloeren en meubels is het ook mogelijk uw wanden af te werken met Beton Cire van Cemcolori.

Betonlook meubel afwerkingen met Cemcolori en Basebeton

BetonDesign-MiddenNederland is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonlook meubel afwerkingen van Cemcolori en Basebeton.
Omdat er tegenwoordig veel interieurs een industriële uitstraling hebben brengen wij zeer regelmatig beton cire en Basebeton aan op: tafels, aanrechtbladen, meubels en trappen.

Ook in winkels en kantoren is veel vraag naar betonlook afwerking van de balie of toonbank.

Verschillende mogelijkheden voor uw betonlook meubel afwerking

De betonlook meubel afwerkingen van BetonDesign-MiddenNederland zijn naadloze, waterdichte, krimpvrije en onderhoudsvriendelijke afwerkingen. Beton cire van BetonDeisign-MiddenNederland zijn leverbaar in ruim 100 standaard kleuren, maar ook in elk gewenst RAL en NCS kleur.

Naast de standaard betonlook is er ook de betonlook grof uitvoering. Voor degene die een echte stoere, industriële uitstraling willen. Ook deze uitvoering kunt u ook bekijken in onze showroom te Almere. (uitsluitend geopend op afspraak)

Informeer vrijblijvend naar een offerte of neem contact op om een afspraak in te plannen.

Betonlook wanden

Perla Muro betonlook wandafwerking

Naast het waterdichte beton cire voor de wand hebben wij ook de Perla Muro betonlook wandafwerking. Dit product is veel goedkoper dan beton cire en ideaal voor woonkamers, slaapkamers, kantoren, restaurants en andere commerciële doeleinden.

De Perla Muro is ook in elke kleur leverbaar, maar is niet waterdicht en dus niet geschikt voor natte ruimtes als keukens, badkamers enzo

In onze mooie showroom te Almere kunt u diverse keuren op grote vlakken bekijken om een goede indruk te krijgen. Ook maken wij proefborden voor klanten om mee naar huis/kantoor te nemen. Het lichtinval en effect is bij u op locatie is anders dan bij ons in de showroom.

Verwerking Betonlook wanden van BetonDesign-MiddenNederland

Om een optimale kwaliteit en uitstraling te kunnen garanderen MOET de bestaande ondergrond vlak en strak zijn. De verwerking van een Cemcolori betonlook vloer neemt 3 werkdagen in beslag.

De werkzaamheden zijn:

Dag 1: Wanden primeren en aanbrengen 1e laag Cemcolori.
Dag 2: Schuren en stofzuigen van de 1e laag Cemcolori, aanbrengen 2e laag Cemcolori.
Dag 3: Schuren en stofzuigen van de 2e laag Cemcolori en aanbrengen topcoat.

Betonlook wanden
Betonlook wanden

Prijzen Betonlook Wanden

De prijs van uw Betonlook vloer is sterk afhankelijk van uw specifieke situatie.

Dat is bijvoorbeeld afhankelijk van het benodigde aantal m2 en woonplaats. Betonlook van BetonDesign-MiddenNederland is de beste kwaliteit leverbaar en zeer gewild omdat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. U krijgt een vloer van zeer hoge kwaliteit met een unieke uitstraling, geleverd in de door u gekozen kleur.

Naast de standaard betonlook wand is er ook de betonlook grof uitvoering. Voor degene die een echte stoere, industriele uitstraling willen. Ook deze uitvoering kunt u bekijken in onze showroom te Almere.

Contact met BetonDesign-MiddenNederland

Wilt u prachtige betonlook wand? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen in onze showroom. Informeer vrijblijvend naar een offerte of neem contact op om een afspraak in te plannen. U kunt ons bereiken via 06-53899085 of vul het contactformulier boven aan de website in. Wij verheugen ons op uw bezoek.