Betondesign in Zaandam? Bel BetonDesign-MiddenNederland

Specialist in betonlook vloeren, wanden en meubels

Voor een stoere, industriële look met prachtig betondesign in Zaandam gaat u naar BetonDesign-MiddenNederland. Wij geven vloeren, wanden en meubels een prachtige beton design look! Tegen zeer aantrekkelijke tarieven zijn wij dé specialist in het leveren en aanbrengen van betonlook met beton cire. Onderstaand leest u meer over de voordelen van beton cire en de design mogelijkheden van betonlook voor uw woning of kantoor in Zaandam door BetonDesign-MiddenNederland. U kunt uiteraard ook direct een afspraak met ons maken.

Hoogwaardig design voor woning of kantoor in Zaandam

De markt voor hoogwaardige betonlook design wordt steeds groter. De ouderwetse betonlook van weleer is nu heel modern. Steeds meer mensen en bedrijven vragen ons dan ook om hen te helpen met het creëren van een stoer en industrieel interieur in hun woning of kantoor. Wilt u ook een modern ‘retro’-design in uw keuken? Of een chique design betonlook in de badkamer of toilet? Kortom: is uw pand in Zaandam ook toe aan een moderne en eigentijdse make-over met de betonlook producten van BetonDesign-MiddenNederland? Wilt u ook uw huis moderniseren met een strakke betonlook muur? Of met een onderhoudsarme robuuste vloer van beton cire? Neem dan contact met ons op.

Betonlook vloeren

De kracht van hoogwaardige beton cire

Voor de betonlook afwerking in Zaandam gebruiken we de beton cire van Cemcolori. Dit is een mengsel van cement en hars. De hars maakt dit tot een krachtig, flexibel, waterdicht en makkelijk schoon te maken product. Het geeft elk vlak oppervlak een fraaie industriële look. De kracht van hoogwaardige beton cire zit hem verder ook in:

  • Het is vanaf 1 mm waterdicht, dus prima toepasbaar in natte ruimtes, zoals een badkamer of toilet
  • Naadloze afwerking
  • Verkrijgbaar in 23 standaardkleuren, en in elke RAL of NCS kleur
  • Duurzaam door het gebruik van natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen

Eigentijdse design meubels met betonlook

Onze stijlvolle betonlook toepassingen zijn zeer praktisch! We kunnen ze op vrijwel elke stabiele en droge ondergrond aanbrengen. Wij kunnen ook uw meubels in Zaandam voorzien van een moderne betonlook met beton cire van Cemcolori. Omdat er tegenwoordig veel interieurs een industriële uitstraling hebben, brengen wij zeer regelmatig beton cire aan op tafels, aanrechtbladen, meubels en trappen. Ook in winkels en kantoren is veel vraag naar betonlook afwerking van de balie of toonbank.

Betonlook vloeren

Neem contact met ons op!

Is uw woning of bedrijfspand in Zaandam helemaal klaar voor een make-over met een eigentijdse en stoere uitstraling? Kies ook voor de betonlook producten van BetonDesign-MiddenNederland! Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan door invullen van het formulier hier op de website in, mailen naar info@betondesign-middennederland.nl of bellen naar 06-53899085. BetonDesign-MiddenNederland is hét adres voor topkwaliteit betonlook met beton cire In Zaandam!