Betonlook in Almere? BetonDesign-MiddenNederland!

Beton cire voor iedere ruimte

Wordt het tijd voor een makeover van uw woning in Almere? Kies dan voor een prachtig design van beton cire in Almere door BetonDesign-MiddenNederland! De betonlook is helemaal in, en past perfect in een modern industrieel interieur. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos! Denk aan strakke vloeren met beton cire in uw woonkamer, of een stoer design in de badkamer. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, of maak een afspraak en kom kijken in onze showroom in Almere.

De strakste betonlook vloeren

Bij ons vindt u de strakste moderne betonlook vloeren. Met beton cire in Almere krijgt uw woonkamer of keuken een stoere eigentijdse look. Qua kleur, samenstelling en design zal uw vloer van BetonDesign-MiddenNederland helemaal voldoen aan uw wensen. Het beton cire dat we gebruiken is volledig op basis van cement en een speciale soort hars. Dit zorgt ervoor dat het materiaal zeer sterk is. Bovendien kunnen we de betonlook in Almere over ieder oppervlak aanbrengen, zelfs over bijvoorbeeld tegels. We zorgen voor naadloze waterdichte vloeren die iedere ruimte een eigentijdse look geven. Doordat het materiaal waterdicht is kan het dus ook ontzettend goed gebruikt worden in de keuken of badkamer. Verander uw badkamer bijvoorbeeld in een oase van rust met prachtige natuurlijke kleuren. Of geef uw keuken in Almere juist die industriële uitstraling met een stoere donkere betonkleur! Het is helemaal aan u.

Betonlook wanden

Eigentijdse wanden

Behalve op de vloer kan beton cire in Almere ook perfect gebruikt worden op muren. U heeft bovendien de keuze uit 23 standaardkleuren, maar het beton cire kan ook geleverd worden in elke RAL of NCS kleur! Gaat u dus voor een ontspannende sfeer met natuurlijke kleuren, of kiest u voor een stoere contrast wand in een felle kleur? Voor de wanden zijn bovendien verschillende materialen mogelijk, afhankelijk van de ruimte waarin de betonlook toegepast gaat worden. Beton cire van Cemcolori is bijvoorbeeld waterdicht en daardoor perfect voor in bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Naast dit waterdichte materiaal kunt u ook kiezen voor Perla Muro wandafwerking. Deze beton cire is niet waterdicht, maar wel goedkoper in aanschaf.

Ideaal dus voor in uw kantoor, slaapkamer of woonkamer. Het aanbrengen van de beton cire in Almere gebeurt in drie stappen:

  1. Wanden primen en aanbrengen van de eerste laag beton cire
  2. Schuren van de eerste laag en aanbrengen tweede laag
  3. Schuren van de tweede laag en aanbrengen topcoat

Dit proces neemt drie dagen in beslag. Een groot voordeel van beton cire is dat er geen sloop- of breekwerk nodig is! Bovendien kan de beton cire op bijna ieder oppervlak aangebracht worden. En wist u dat er ook een grove uitvoering verkrijgbaar is? Dat geeft uw woning de écht industriële betonlook in Almere!

Unieke meubels

Beton cire is enorm veelzijdig! Het kan namelijk ook toegepast worden op meubels. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste eettafel met beton cire, of voer de industriële sfeer door in uw keuken met een prachtig aanrechtblad met die echte betonlook in Almere. De beton cire is krasvast en super sterk, waardoor uw meubel jaren mee zal gaan. Ook is het materiaal heel makkelijk schoon te houden, dus ook erg praktisch voor uw meubilair. BetonDesign-MiddenNederland garandeert de beste kwaliteit en een optimale afwerking, welke toepassing van beton cire u ook kiest!

De beste service van BetonDesign-MiddenNederland

Al meer dan 23 jaar maken we met veel plezier allerlei design producten in Almere. Bij ons betondesign staan natuurlijk optimale uitstraling en de hoogste kwaliteit centraal. Bent u benieuwd naar hoe onze betonlook producten er in het echt uitzien? Maak dan gerust een afspraak en kom langs in onze showroom in Almere! Daar laten we u onze producten op grote oppervlakken zien, zodat u een goed beeld krijgt van het beton cire. Ook maken we graag proefborden voor u. De lichtinval in onze showroom is natuurlijk heel anders dan bij u thuis. Met een proefbord ziet u precies hoe het design in Almere er in het echt uit gaat zien. U weet dan zeker dat uw design in Almere helemaal wordt zoals u in gedachten had!

Betonlook wanden

Contact met BetonDesign-MiddenNederland in Almere

Wilt u dus ook prachtig betonlook design in Almere? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op! Maak een afspraak via het contactformulier op de website. U kunt ons ook mailen via info@betondesign-middennederland.nl. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 06-53899085. BetonDesign-MiddenNederland creëert het mooiste beton design in Almere!